پامیس

تهیه و تولید پوکه معدنی

تهیه و تولید پوکه معدنی روش‌های مختلفی دارد. معادن پامیس و اسکوریا یا پامیس پوزولان هر یک تولید متفاوتی دارند. معمولا با توجه به ویژگی‌های فیزیکی هر پومیس باید تولید خاص خود به کار برده شود.

تهیه و تولید پوکه معدنی

تهیه و تولید پوکه معدنی را در این بخش از ابتدا بصورت خلاصه برای شما توضیح خواهیم داد. در هر معدن کاری اولین کار طراحی معدن مورد توجه است.

طراحی معدن، فرآیند پیچیده ای است که مستلزم آگاهی از علوم و متون مختلف است. علومی همچون زمین شناسی، عملیات معدنکاری، خدمات معدنی، تخمین هزینه ها، و تحلیل‌های اقتصادی است.

از آنجا که طراحی معدن، به گستره وسیعی از رشته‌های مختلف نیاز دارد لذا طراحی کامل معدن، یکی از جنبه‌های مهندسی معدن است.

مراحل طراحی علیرغم نوع یا ابعاد معادن تقریباً یکسان است. این بخش شامل مراحل زیر می‌باشد:

  • مطالعات قبل از امکان پذیری
  • مطالعات امکان پذیری
  • طراحی تفضیلی

در تهیه و تولید پوکه معدنی بعد از طراحی معدن به سراغ استخراج می‌رویم.

در استخراج سطحی روش‌های متنوع و گسترده‌ای به کار گرفته می‌شود. روش استخراج تأثیر عمده‌ای بر طرح معدن دارد. بنابراین طرح معدن بایستی بتواند روش‌های استخراج موجود را ارزیابی کند.

معادن سطحی را به دو دسته معادن کم عمق و عمیق تقسیم می‌شود. این معادن به نوبه خود به معادن نواری و معادن کاواکی تقسیم می‌شوند.

استخراج نواری برای معادن پوکه به کار می‌رود که در آنها استخراج در برش‌های مستقیم و طولانی در امتداد کانسار انجام می‌گیرد. در معادن نواری، در کانسارهایی که گستردگی زیاد در طول امتداد کانسار و با شیبی کم به ضخامت و ارزش کانسنگ بستگی دارد. معدن به صورت یک سری پله‌های موازی و با انجام عملیات پش باطله برداری تولید و عملیات تسطیح باطله‌های استخراج می‌شود.

مرحله بعد طراحی محدوده معدن است. در طراحی معدن دو نکته مورد اهمیت است: تعیین شیب و تعداد پله‌ها و عرض رمپ و راه و استخراج قدم بعدی است.

قیمت پوکه معدنی  کلیک کنید    قیمت پوکه معدنی

 

روش استخراجی معدن پوکه

موقعیت فیزیکی پوکه معدنی طوری است که به سادگی می توان از یک بیل مکانیکی استفاده کرد. دستگاه بیل مکانیکی ابتدا باطله خاکی و رویی آنها را بصورت منظم جا به جا نموده. البته در یک سمت معدن دپو کرده. سپس استخراج پومیس را  انجام داده.

پوکه را به کمپرسی‌ها بارگیری خواهند نمود. لازم به ذکر است بعلت سست بودن پوکه معدنی عملیات انفجار نیز لازم نخواهد بود. با پیشرفت استخراج و اتمام ذخیره معدن باطله دپو شده را دوباره بجای اولیه خود توسط بیل مکانیکی جا به جا کرده.

برای احیا و ترمیم سطح اولیه پوشش گیاهی آن می‌توان با کشت انواع رستینها چهرۀ اصلی طبیعی آنرا بازیافت نمود.

بیل مکانیکی یکی از متداولترین ماشینهای معدن روباز می باشد. این دستگاه عمل حفر و بارگیری را همزمان انجام داده. البته زمانی که در مواردی که ماده معدنی نرم باشند بهتر است از بیل استفاده نمود. امروزه برای کار در معادن مواد نرم مانند پوکه معدنی از لودر یا بولدوزور بکار برده می‌شود.

تهیه و تولید پوکه معدنی پس از استخراج و حمل به دستگاه‌های دانه بندی انتقال داده می‌شود. حمل معمولا با کمپرسی صورت می‌گیرد. پس از جداسازی و دانه بندی پوکه معدنی، انواع سایز پوکه معدنی  در اختیار معدن کار قرار می‌گیرد.

در تولید پوکه معدنی سبکدانه کانیار نیازی به خرد کن نیست. پودری پوزولان کانیار با مش‌های مختلف در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

 

4.9/5 - (11 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا